Wat zijn bekkenbodemklachten

Problemen rondom de bekkenbodem komt zowel voor bij vrouwen, mannen als kinderen. Het bekken heeft een centrale plaats in het lichaam en is de basis voor stabiliteit in het lichaam. De balans in het bekken kan om verschillende redenen zijn verstoord waardoor problemen ontstaan, te denken valt aan heel vaak moeten plassen, ongewild urineverlies of hevige aandrang. Ongewild verlies van ontlasting of veel aandrang zonder dat er ontlasting komt. Verzakkingsklachten zoals bijvoorbeeld een zwaar drukkend gevoel in de onderbuik, balgevoel in de vagina, moeite met uitplassen en moeite met goed ontlasten.

Behandelingen

Als u last heeft van bekkenklachten kunt u het beste naar de huisarts gaan. Als de door uw huisarts of bekkenfysiotherapeut ingestelde behandeling niet genoeg effect heeft, kan hij u doorverwijzen naar Bekkenzorg Máxima. Het behandelteam van Bekkenzorg Máxima doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de bekkenklachten.

Bekkenzorg Máxima biedt alle zorg voor klachten in en rondom het bekken aan voor vrouwen, mannen en kinderen onder één dak. Wij zorgen ervoor dat u weer de juiste bewustwording, controle, kracht en coördinatie gaat krijgen in het bekken.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars afspraken over de vergoeding van de zorg.

Een multidisciplinair team van specialisten uit verschillende vakgebieden staat voor u klaar om u te behandelen. Uw klachten bekijken zij ieder vanuit hun eigen kennis en ervaring. Ze werken nauw samen om voor u een compleet behandelplan op maat op te stellen.

De afspraken met de verschillende specialisten sluiten zoveel mogelijk op elkaar aan. Hierdoor hoeft u maar één keer uw verhaal te vertellen en u kunt snel bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken, heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Tel. (040) 888 84 00

|

E-mail bekkenzorg@mmc.nl

|

Contact

Telefoon

(040) 888 84 00
(werkdagen 08.30 - 17.00 uur)

Bezoekadres

Ds. Th. Fliednerstraat 1

5631BM Eindhoven

Bekijk route »