Waarom Bekkenzorg Máxima

Bundeling van expertise: tijd, aandacht en de beste medische zorg

Problemen rond de bekkenbodem komt voor bij zowel vrouwen, mannen als kinderen. Bekkenzorg Máxima van Máxima Medisch Centrum biedt daarom alle zorg voor klachten in en rondom het bekken. Door problemen in dit gebied kunt u last hebben van incontinentie, maar ook van klachten bij bijvoorbeeld ontlasten of vrijen. Wij zorgen ervoor dat u weer de juiste bewustwording, controle, kracht en coördinatie gaat krijgen in het bekken.

Gecombineerde kennis, juiste zorg

Een multidisciplinair team van specialisten uit verschillende vakgebieden staat voor u klaar om u te behandelen. Uw klachten bekijken zij ieder vanuit hun eigen kennis en ervaring. Ze werken nauw samen om voor u een compleet behandelplan op maat op te stellen.

Afspraken combineren en korte wachttijd

U staat centraal en al onze specialisten werken nauw met elkaar samen voor uw behandeling. Onze zorg stemmen we zo goed mogelijk op u af. De afspraken met de verschillende specialisten sluiten zoveel mogelijk op elkaar aan. Hierdoor hoeft u maar één keer uw verhaal te vertellen en u kunt snel bij ons terecht.

Persoonlijke begeleiding

Het gehele behandeltraject wordt u intensief begeleid door een casemanager die gedurende de hele behandeling nauw betrokken is bij uw behandeling. Zij of hij begeleidt u en staat altijd klaar bij vragen of toelichting.

Verzekerde zorg

Wij hebben met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van de zorg binnen Bekkenzorg Máxima. Informeer voor uw persoonlijke situatie bij uw zorgverzekeraar.

Patiënten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4

Patiënten van MMC zijn zeer tevreden over de zorg die in Bekkenzorg Máxima wordt geleverd. Zij beoordelen MMC met gemiddeld een 8,4. Dit cijfer hebben patiënten ons gegeven bij het invullen van het jaarlijkse patiënttevredenheidsonderzoek.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (040) 888 8400. Wij helpen u graag verder. Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

Lees verder: De meest voorkomende aandoeningen

 

Contact

Telefoon

(040) 888 84 00
(werkdagen 08.30 - 17.00 uur)

Bezoekadres

Ds. Th. Fliednerstraat 1

5631BM Eindhoven

Bekijk route »